top of page

Projecten in de kijker!

Buffet Eyecatcher

Voor Memlinc Knokke maakten we diverse items zoals deze buffet eyecatcher waarin een imposante bonsai geplaatst werd! Samen met nog enkele afzonderlijke buffetbakken om bestek glazen en het kassa systeem te plaatsen werd deze zomerpopup afgewerkt in steigerhout in opdracht van HSB Projects.


Winkel Inrichting

We richten ook winkels in met steigerhout, hier werd de etalage, de balie en de product rekken aangepakt in white wash steigerhout volledig op maat gemaakt. Jilliny's GistelReceptie balies

Voor enkele klanten maakten we deze receptie balies, die onder meer gebruikt worden op evenementen en feesten. Ze dienen als balie, Dj meubel of buffet en kunnen zo meerdere doelen dienen.
Poolhouses en bars

We maakten voor diverse klanten reeds poolhouses en barmeubels op maat, Dit zowel met wand en plafond bekleding als het bouwen van complete constructies. Bij ons kan je terecht voor een poolhouse of bar concept van A tot Z. Buitenkeukens, bars of kastenwanden hebben geen geheimen voor ons. We voorzien zowel de meubels als de inrichting van frigo's en watervoorziening, elektriciteit of verwarmingen.
66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page