top of page
grizzly grills

Grizzly Grills Elite

Vanaf heden zijn wij de eerste belgische verdeler van Grizzly Grills Kamado barbecues, de ideale aanvulling op ons gamma steigerhout en douglas banken. Geniet van het echte houtskool aroma in een authentieke kamado barbecue!

PROMO JULI: 10kg marabu houtskool + gietijzeren pannenset!

urban livin logo
Grizzly Grill Elite

Grizzly Grills Kamado Elite 

grizzly grills large
grizzly grills large
grizzly grills compact
grizzly grills Xlarge
grizzly grills elite

Ontdek onze veelzijdige kamado

Buiten koken is een dagelijks avontuur. Grizzly Grills brengt het buitenleven naar jouw achtertuin, camping of familiebijeenkomst.
Met zijn houtskoolaroma nodigt een Grizzly Grill je uit om op ontdekkingstocht te gaan: grillen, roken, braden of bakken. Geniet van authentieke smaken en pure gerechten. Grizzly Grills zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals cordierietkeramiek (met 20 jaar garantie), gietijzer en massief bamboe.
Om op ontdekkingstocht te gaan - zelfs dichtbij met het gezin. Om de vrijheid die je in een bos voelt te ervaren - zelfs in je eigen tuin. Om het avontuur aan te gaan - zelfs het kleinste.
Welkom in de wereld van Grizzly Grills.

GIZZLY GRILLS VOORDELEN BIJ URBAN LIVIN 

- Kom de kamado's bekijken en testen in onze demo-tuin

- Service na verkoop en tot 20 jaar garantie! 

- Wij geven uitleg en tips ook na verkoop.

- Wij leveren en monteren tot in uw achtertuin Gratis! (ipv. in een doos op de stoep)

GRIZZLY GRILLS IN ONZE DEMOTUIN

We hebben heel wat modellen in onze demotuin staan in alle mogelijke opstellingen, met en zonder onderstel, ingebouwd in buitenkeukens en natuurlijk met alle accessoires gepresenteerd , het complete gamma dus. Urban Livin is de eerste en enige verdeler van grizzly grills in belgie, je bent van harte welkom om langs te komen, we nemen graag de tijd voor je en adviseren je graag. In de demotuin staan nog alle modellen klaar voor jou om een grondige test te ondergaan. 

UIT VOORRAAD LEVEREN EN MONTAGE TER PLAATSE

We kiezen ervoor om zelf een grote voorraad aan te houden om snelle levering en goede service te waarborgen. Alles is uit voorraad leverbaar. Bij ons geen zogenaamde dropshipment waarbij de kamado niet vertrekt vanuit de partij waar je hem koopt, iedere kamado vertrekt uit ons eigen magazijn en leveren we volgens afspraak ook op zaterdag! 

We monteren de kamado volledig bij u thuis! Dit is de service die wij bieden, wij zijn geen bol.com die het pakket aan uw deur zet en weer vertrekt! . Levering is tot in de achtertuin, op de juiste plaats en we gaan pas weg wanneer je 100% tevreden bent.

VERSCHILLEN MET GOEDKOPERE EN DUURDERE KAMADOS 

Er is veel verschil tussen verschillende kamado merken zowel in de goedkopere series als in het duurdere segment. Grizzly Grills is de broer van de Bastard kamado. Heel wat duurdere merken zijn meestal niet beter dan onze Grizzly Grills maar betaal je vooral de merknaam, de promocampagne en de diverse reeks accessoires die beschikbaar zijn.

 

Wat volledig het tegenovergestelde is van de goedkopere kamados, de goedkopere prijs zit hem meestal in diverse dingen die op het eerste zicht niet opvallen in vergelijking met het duurdere segment.

     - Het verschil in dikte van het keramische gedeelte, dit is meestal veel dunner en minder kwalitatief.

     - Gelakte stalen delen die na verloop van tijd roesten in plaats van gebruik te maken van inox onderdelen.

     - Het basis scharnier die na verloop van tijd niet volledig blijft openstaan.

     - Premium merken zoals Grizzly Grills geven standaard 20 jaar garantie / dit zie je bij goedkopere merken niet.

     - Bij goedkopere kamados is het accessoire aanbod minimaal of niet bestaande.

Het is bij een aankoop van een kamado zeer belangrijk om de juiste informatie te krijgen en ervoor te zorgen dat je

een degelijk toestel koopt die makkelijk 20 jaar  bbq plezier zal geven. Met service na verkoop en garantie.

winkel hier
Modellen
Schermafbeelding 2022-08-19 om 12.09.56.png

Review Just For Koks.nl

Deze kamado is gewoon beregoed! 

De Grizzly Grills Kamado Elite 2022 is een kamado met een vormfactor die we natuurlijk ondertussen allemaal goed kennen. Het verschil bij deze grills zit hem in de belangrijke details. Grizzly is hier met deze kamado zeer goed in geslaagd.

 

Het formaat, onderstel en kwaliteit zijn allemaal zeer geslaagd en uitstekend te noemen. De kleurstelling het inox met Grizzly Grey; zeer chique en valt nergens uit de toon. Echt innovatie vinden we terug in de glassfiber dubbele viltranden, de vergrendeling, de nieuwe schoorsteen en het grote scharnier met duwvering op de achterkant.  

Specificaties

WAT KAN IK ALLEMAAL MET MIJN KAMADO

Avontuur is overal. Of je nu vist, wandelt, kampeert of kajakt, aan het eind van de dag kunnen we allemaal samenkomen rond het vuur. Buiten koken is een dagelijks avontuur. Grizzly Grills brengt het buitenleven naar jouw achtertuin, camping of familiebijeenkomst. Met zijn houtskoolaroma nodigt een Grizzly Grill uit om op ontdekkingstocht te gaan: grillen, roken, braden of bakken. Geniet van authentieke smaken en pure gerechten.

WELKE KAMADO MAAT PAST BIJ MIJ?

De vraag is dus niet waarom je een GRIZZLY wilt, maar welke van de modellen het beste bij je past. Met precies deze vraag komen mensen dagelijks bij ons terecht. Na een kort gesprek kunnen we het juiste advies uitbrengen over de maat die bij jouw persoonlijke situatie past. Wij komen tot het advies door niet alleen te kijken naar hoeveel personen je meestal te eten hebt, maar vooral naar hoe je de kamado wil gaan gebruiken. Welke bereidingstechnieken, welke accessoires heb je daarvoor nodig, ga je complete gangen gangen serveren (dus niet alleen vlees of vis uit je EGG halen, maar ook garnituren en bijgerechten) zijn bijvoorbeeld onderwerpen die we bespreken. Uiteraard is een advies ook telefonisch of per e-mail te geven.

De Grizzly Grills Large is absoluut de meest populaire maat. Ruim 80% van alle grizzly's die we verkopen is de large. Daarna komen de compact, dan de XL, en daarna pas de extra medium. Dit is bijzonder omdat we merken dat veel mensen twijfelen tussen de medium en de large. Benieuwd waarom een medium voor veel mensen afvalt? Kom eens langs of maak een afspraak dan kijken we samen eens wat voor jou de beste optie is.