top of page

Basis Kussens 

Een kussenset op maat voor bij uw steigerhouten bank?
Bij Urban Livin heb je de keuze uit meerdere kleuren stoffen en opties in kussens dan bij onze collega's. Het is daarom aangeraden 

wanneer je een bepaald type kussen, stof of materiaal wil een offerte op maat te vragen via onze contactpagina. We bezorgen je de offerte doorgaans binnen de 24h zonder meerprijs.

 

Verschillende type's kussens.

We bieden diverse type's van kussens aan zowel in dikte als water en vuil afstotend. We werken doorgaans met een kussendikte van 8cm, maar de mogelijkheid om dikker of dunner te gaan is er zeker. Ook quick dry vulling voor kussens die vaak buiten zullen liggen is een optie. Daarnaast beschikken we nog over een reeks stoffen die geschikt is voor intens gebruik zoals in horeca zaken. Neem gerust contact met ons op voor meer info of een offerte op maat.
 

Op maat gemaakt voor jou bank!

We bieden voor al onze banken kussens op maat aan, deze worden niet bij ons vervaardigd maar worden door een partner gemaakt.

De levertermijn van kussens bedraagt tussen de 3-4 weken afhankelijk van het moment is het seizoen.

De prijs voor deze kussens zit reeds verwerkt in de calculator van de webshop.

Download hier de kleurkaart 

Standaard kussens 
Wanneer u kussens besteld via onze webshop kunt u kiezen uit onze serie cerdalon Uni stoffen. We bieden ook premium stoffen aan tegen meerprijs, deze kunt u hier vinden, voor meer informatie neemt u best contact op met ons via info@steigerhout-tuinmeubels.com 

Water- en vuilafstotend
Al onze stoffen zijn water- en vuilafstotend. Dat wil niet zeggen 100% waterdicht. De naden en ritsen kunnen altijd een beetje water doorlaten. Wij adviseren daarom om de kussens niet permanent buiten te laten liggen.

Cerdalon 
Dit is een stof die wij direct van de producent betrekken. Hierdoor kunnen we deze stof in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding naar u aanbieden. De stof is dralon geweven (voelt hierdoor zacht aan), is een ademende stof, schimmelvrij en is voorzien van een water- en vuil afstotende laag. Cerdalon – uni is een gladde stof met standaard kleuren die makkelijk te combineren zijn.
 

Premium Kussens 

Op maat gemaakt voor jou bank!

We bieden voor al onze banken kussens op maat aan, deze worden niet bij ons vervaardigd maar worden door een partner gemaakt.

De levertermijn van kussens bedraagt tussen de 3-4 weken afhankelijk van het moment is het seizoen.

Download hier de kleurkaart 

 

Water- en vuil afstotend
Al onze stoffen zijn water- en vuil afstotend. Dat wil niet zeggen 100% waterdicht. De naden en ritsen kunnen altijd een beetje water doorlaten. Wij adviseren daarom om de kussens niet permanent buiten te laten liggen.

Panama en Copacabana
Deze stoffen behoren tot ons premium segment en zijn meestal met verschillende kleuren geweven. Ze zijn slijtvaster en vuil-bestendiger dan de Cerdalon uni stoffen. 
 

 

Premium kussens bestellen bij uw bank?
Premium kussens bestellen kan niet via de webshop, deze kunnen worden besteld via email samen met de gegevens van de gewenste bank. Wij maken u hiervoor een prijs op maat. Langs komen op onze demo-tuin voor premium kussens is ook een mogelijkheid.
 

bottom of page