top of page

Steigerhouten tuinset op maat!

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022Beschermen van je Steigerhouten tuinmeubels!

Aanvullend op het behandelen met beits kunnen we de tuinmeubels ook sealen. Dit wil zeggen dat we een nano-coating aanbrengen op het gehele meubel ook aan de onderkant waardoor we voorkomen dat vocht in het hout trekt. Met de nano-coating leg je dus een extra beschermlaag op het hout die je Steigerhout tuinmeubel extra beschermt tegen winterse omstandigheden. Deze Behandeling kan je zelf ook makkelijk jaarlijks herhalen. Wens je Nano-Coating te bestellen? dit kan via onze webshop. ​


Alle ontwerpen zijn mogelijk!


“heb je een design in gedachten die je niet tegen komt in onze webshop? Aarzel niet ons te contacteren voor een project op maat.”

Maatkussens voor uw bank?


Uiteraard bieden we kussens op maat aan, deze maken we niet zelf maar worden vervaardigd door een partner. We hebben heel wat stoffen en kleuren om uit te kiezen van effen tot geweven en deze zijn allemaal waterafstotend. Je kan via de bestelling op de webshop makkelijk kiezen of je al dan niet kussens wenst bij je bank. De kleur kan je doorgeven via het bestelformulier. De verschillende kleuren kan je vinden op onze website en stalen zijn te bekijken in onze demo tuin te Ruddervoorde.

“Je meubel op maat van je tuin.”

Je kan alle vaste maten bestellen via de webshop maar evengoed maken we ook alles op maat! Zo kan je de afmeting kiezen, kleuren aanpassen en verschillende opties of ideeën toevoegen. Dit kan je doen door ons contactformulier in te vullen of een bezoekje te brengen aan onze demo-tuin te Ruddervoorde.


“We bieden ook hoezen aan voor de loungemeubels en hoekbanken contacteer ons voor prijzen op maat.”
39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page