top of page
buitenkeuken steigehout

Bars & Buitenkeukens

Op zoek naar een outdoor keuken of meubel? We maken buitenkeukens, bars, bbq area's en pool-houses bekleed in steigerhout en afgewerkt met kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat.

Grizzly Grill Elite

verschillende projecten op maat gemaakt 

Onderwerp 3.png
IMG_0504.HEIC
Onderwerp.png
Onderwerp 2.png
Recepten
steigerhout lounge

De veelzijdigheid  van steigerhout

Een binnen of buitenruimte ingericht met steigerhout is een ultieme plek om te ontspannen en te genieten van hobby's of met vrienden. Steigerhout is een robuust materiaal bovendien geeft het een warme en rustieke uitstraling aan de ruimte, wat bijdraagt aan de huiselijke sfeer. Er zijn verschillende steigerhouten meubels beschikbaar om jouw outdoor space mee in te richten, zoals bars en barkasten, een loungebanken of een tafel.

Door de meubels op maat te laten maken, kan je ze aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Een ruimte ingericht met steigerhouten meubels is niet alleen functioneel, het is ook een stijlvolle en sfeervolle plek om te vertoeven.

Afwerking en mogelijkheden bij een steigerhouten meubel

De afwerking van een steigerhouten keuken of bar is erg belangrijk om het uiterlijk en de functionaliteit van het meubel te optimaliseren. Er zijn verschillende opties voor de afwerking van steigerhout, zoals beitsen en nano coating. Beitsen geeft het hout een natuurlijk uiterlijk en laat de structuur van het hout zichtbaar, zo kan de natuurlijk houtkleur aangepast worden in verschillende tinten zoals: wit, grijs, zwart of houtkleuren. Het keuken oppervlak beschermen kan door de planken te nano coaten, dit zorgt ervoor dat vuil en vet niet in het hout kunnen dringen waardoor het meubel langen proper blijft.

Als je kiest voor een steigerhouten keuken met elektriciteit en water, is het belangrijk om te zorgen dat deze installaties goed zijn afgedekt en beschermd. Een buitenkeuken of bar volledig in open lucht zetten is eigenlijk not done! Door het delicaat gegeven dat de kasten en apparatuur erg kunnen afzien van het continue uitzetten en krimpen door regen en zonneschijn. We raden dan ook zeker aan om kasten of bars altijd onder een afdak of pergola te plaatsen.

Neem contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht