top of page
IMG_7390.HEIC

BBQ & Buitenruimtes

Op zoek naar een indoor bar of meubel? We maken keukens, bars, bbq area's en pool-houses bekleed in hout en afgewerkt met kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat.

Grizzly Grill Elite

verschillende projecten op maat gemaakt 

Onderwerp 3.png
IMG_0504.HEIC
Onderwerp.png
Onderwerp 2.png
Recepten
steigerhout lounge

De veelzijdigheid  van steigerhout

Een binnen of overdekte buitenruimte ingericht met steigerhout is een ultieme plek om te ontspannen en te genieten van hobby's of met vrienden. Steigerhout is een robuust materiaal bovendien geeft het een warme en rustieke uitstraling aan de ruimte, wat bijdraagt aan de huiselijke sfeer. Er zijn verschillende steigerhouten meubels beschikbaar om jouw outdoor space mee in te richten, zoals bars en barkasten, een loungebanken of een tafel.

Door de meubels op maat te laten maken, kan je ze aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Een ruimte ingericht met steigerhouten meubels is niet alleen functioneel, het is ook een stijlvolle en sfeervolle plek om te vertoeven.

Afwerking en mogelijkheden bij een steigerhouten meubel

Urban Livin maakt zowel Tuinmeubelen op maat in verschillende houtsoorten alsook volledig op maat gemaakte barbecue meubels, tuinkamers en mancaves. We nemen alles onder handen van uitkleding van de muren, vloeren en plafonds tot het plaatsen van water en elektro en verlichting.

 

We zijn gespecialiseerd in het uitwerken van buitenkeukens en BBQ stations en dit in een totaalpakket waarin we van A tot Z alles in eigen beheer aanpakken. 

Liever geen steigerhout? Geen probleem we werken in veel meer materialen dan steigerhout! Gevelbekleding in thermowood en hardhout of het uitwerken van een poolhouse met bijpassende meubels en betonlook? Alles is mogelijk vragen staat vrij!

Als je kiest voor een steigerhouten keuken met elektriciteit en water, is het belangrijk om te zorgen dat deze installaties goed zijn afgedekt en beschermd. Een buitenkeuken of bar volledig in open lucht zetten is eigenlijk not done! Door het delicaat gegeven dat de kasten en apparatuur erg kunnen afzien van het continue uitzetten en krimpen door regen en zonneschijn. We raden dan ook zeker aan om kasten of bars altijd onder een afdak of pergola te plaatsen.

De Nieuwste Trend is onze BBQ Shelter voor in de tuin!

Buitenmeubels waren nooit zo handig als onze bbq shelters op maat, ze worden vervaardigd uit verschillende materialen zoals thermowood, douglas en padouk planken. Gewone buitenkeukens hadden we al langer maar deze hebben natuurlijk te kampen met de belgische weersomstandigheden! 

Daarom richten we ons meer en meer op shelters in hardhout of thermowood met een opendraaiende klep zowel volledig als half opendraaiend en buitenmeubels met een rolluik die men kan afsluiten wanneer de BBQ niet in gebruik is.

We voorzien hiervoor het volledige maatwerk, water, elektro en de nodige details zoals inwerken van de kamado, spoelbak,kookvuur, led verlichting en zelfs afzuiging. 

Voor deze meubels maken we altijd prijs op maat omdat deze vergaande mogelijkheden hebben in afwerking en stijlen, wens je meer info over onze shelters of een offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bars en Keukens Online Bestelbaar

Neem contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht