top of page
2FE99E40-584E-40E5-8C36-7EEEA7C95C46 2.JPG

Buitenkeukens

Buitenkeukens op maat!

Op zoek naar een outdoor keuken of entertainment area? We maken buitenkeukens en zelfs volledige ruimtes voor het ideale buitenleven, bbq area's en pool-houses bekleed in steigerhout en afgewerkt met kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat.

Wat kan je verwachten?

Buitenkeukens uit steigerhout de nieuwe trend ook in belgie, naast de standaard keukens die we aanbieden in onze webshop maken we ook buitenkeukens op maat naar wens en stijl van de klant. 

Al onze buitenkeukens zijn gemaakt in gedroogd en duurzaam steigerhout die is behandeld met vuil en waterafstotende beits en nano-coating. Dit zorgt er mede voor dat het steigerhouten bovenblad makkelijk afwasbaar en proper te houden is. 

Wens je meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Stuur ons gerust een mailtje via de contactpagina of breng ons een bezoekje tijdens de demo-tuin.

IMG_6781.JPG

Sanitair

Bij all onze keukens is het mogelijk om water afvoer en toevoer aan te sluiten, dit kan zowel vast als met gardena koppelingen zodat de keuken mobiel blijft. 

IMG_0822.HEIC

Douglas keukens

Onze nieuwe douglas line is robuist en trendy met dikke balken van 10x10cm en afwerking op maat en met materialen naar keuze. Klaar om een kamado bbq in te plaatsen.

IMG_0195.HEIC

Kasten en opbergruimtes

We kunnen in al onze keukens kasten, lades of vakken voorzien om materiaal in op te bergen. Buitenkeukens raden we altijd aan om te plaatsen onder een afdak of tegen een beschutte wand.

bottom of page